IBLAND, NÄR ALLT GÅR ÅT PIPSVÄNGEN…. 


Så funderar man lite extra på vad man tror på och varför. När man läser att man ska bli misshandlad, tvångssteriliserad och har ett värde mindre än slaktdjuren. Någon anser också att man ska göra som rubriken överst anger. 

 

När man inte blir bjuden till släkten för att man tillhör SD, blir man först ledsen och sen riktigt förbannad. Samtidigt fick jag inte VG på en tenta, när det kändes som om jag klarat den riktigt bra. Och så snöar det ute och jag har ont i kroppen. Det är ju så att en och en klarar man små jävligheter, men när de har tagit en gruppresa tillsammans blir det värre. Jag är alltså inte bara en hemsk och ond människa, jag är en dumskalle med en värkande kropp också. Håhåjaja, som min mormor alltid sa när det var motigt.

 

Jag läser för övrigt rättspsykologi som är oerhört intressant och nästa kurs handlar om familjevåld. Ska bli spännande. Vi har fått se prov på hur man kan importera kulturer där våld är ett godtagbart handlingsmönster mot kvinnor och barn. Fast det får man verkligen inte säga. Det är hets mot folkgruppen utländska män antagligen. För ni har väl märkt att definitionen av hets mot folkgrupp har vidgats rejält? Numera är allt som är negativt om utländska människor hets mot folkgrupp. Det gäller också om det är rena fakta. Det gör att det blir en rejäl slagsida i debatten, som för övrigt inte heller bör föras. Alla som vill föra den är nämligen rasister, fascister och nazister. Invektiven är valfria och kan med fördel användas alla på en gång.

 

Vill man sedan riktigt förtvivla om sina medmänniskor kan man gå in på twitter och Facebook. Såhär skriver en: ”….”ska fanimej hugga den jäveln. Utöver det är det dags att leta upp lokala SD fjantar, även sympatisörer, och misshandla skiten ur dem! Fy fan vad arg jag blir! Äckliga jävla drägg”!

Så gulligt att man nästan blir rörd.

 

Så har vi Samson Wiklund som svarar Josef Fransson SD. Fransson skrev: ”Jo men där kom det: ”Slipa kniven och skicka (SD) svinen till slakt”. Härlig manifestation”.

Den trevlige Samson skriver då: ”Skit ner dig och stoppa en näve av det i din mun”. 

Andreas Tassinari tycker att det är fullt rimligt att tvångssterilisera SD:are. Och så har vi också Ayman Osman som anser att djuren i slakterierna är mer värda än SDare. 

 

Ja, så kan man naturligtvis bära sig åt också. Men det kommer att ta en ände med förskräckelse. Det är så sorgligt att se detta pågå framför sina ögon, och dessutom veta att de som verkligen kan, inte gör ett dugg åt det.

 

Det finns en människa som har den absolut största skulden till debattklimat och demokratiförstörelse. Allas vår Fredrik Reinfeldt har dessutom uttryckt att man kan skylla sig själv om man är med i SD och blir angripen. Nu växer det upp en generation som lär sig att det är helt okej att bära sig åt hur som helst mot politiska motståndare man inte gillar. Och Fredrik tror kanske att det bara kommer att handla om SD? Jag kan berätta att det kommer att sprida sig, har det redan gjort förresten, och handla om trakasserier mot alla som är misshagliga. Så länge inte alla reagerar på trakasserier och mobbing på politiska grunder så kommer allt att fortsätta.

”Antirasism” har numera blivit en religion med trosartiklar, där fakta är ondskefulla, kritiker är kättare, medlen helgar målet och oliktänkande demoniseras. Det är bara bålen som fattas. Men vi har andra metoder i dag.

 

”De som gör en fredlig revolution omöjlig, gör en våldsam revolution oundviklig, sa tydligen John F. Kennedy.

 

Men. Det är så här. Jag tror på att allt ska kunna debatteras. Jag tror på att fakta och sanning vinner i längden och att det som hela tiden sopas under mattan blir ett stort berg att snava över. Jag trodde också på demokrati men nu har vi den inte längre.

Och  jag kommer aldrig att sluta arbeta för det jag tror på. Vad som än händer.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=yv4Zp4htd0w