Jag kan inte låta bli att skriva om hatsajten IRM , ”Inte rasist, men..”. Nu anser man att ”SD Kävlinge sprider nazism, hänger ut barn och skyller miljöproblem på invandrare”.

 

Så rackarns otrevliga de är i Kävlinge då? Då måste vi genast skärskåda hur de gör när de sprider nazismen. Usch på er förresten, Kävlinge.  Hur sprider de då denna nazism, är det torgmöten, affischer eller kanske föreläsningar? ”Man sprider även nazistiska Realisten” skriver hatsajten IRM. Då letar jag, mer och mer förtvivlat, efter en länk eller någonting till Realisten? Var är det? Jag hittar ingenting? På twitter? Jaha. En liten utvald skara på twitter kunde ta del av länken då? Och det är ju frivilligt att trycka på medföljande länk?  IRM måste anse att Realisten är så otroligt bra att människor riskerar att bli nazister av deras nyhetsartiklar? Det är alltså nyhetsartiklar det handlar om och inte några ideologiska utgjutelser. För det kan väl inte vara så att man bara är intresserad av att kasta skit på SD? Näe va, inte dessa fina människor på IRM, kan jag väl aldrig tro?

 

Vilka barn är det man hängt ut? Barnen, eller de 16-17- åriga flickorna hängde ut sig själva på Facebook efter att de klottrat ner platsen där SD skulle ha familjesammankomst dagen efter. Tjejerna ville visa alla på Facebook hur duktiga de varit. Och i ett land där 25-åriga män betecknas som barn är det väl kanske självklart att kalla tonåringar baaaarn. Kävlinge har spridit Avpixlats artikel om de små klotterfiorna och där har någon i Avpixlats kommentarsfält hotat med våldtäkt, påstår IRM. Sådana hot är helt oacceptabla och ska överhuvudtaget inte förekomma.


Men jag vill se hotet själv innan jag dömer. Det var nyligen någon politiker som fick ett youtube-klipp där muslimer praktiserade sin sharialag och ”choppade” av huvudet på någon för Allah misshaglig individ. Den som sände klippet skrev till politikern ”så här kan vi få det också”. Det tolkades som ett dödshot mot politikern. Men artikeln försvann rätt fort, det var nog svårt att sälja in ”dödshotet”.  Jag har också kunnat se kommentarer som handlar om arabers preferenser för gruppvåldtäkter, som också har tolkats som våldtäktshot mot enskilda skribenter. Så jaa, jag vill nog se hoten själv.

 

Miljöproblemen då?   SD Kävlinge skriver:

 ”Folk som i sina hemländer brukade lämna ett minimalt miljöavtryck blir i Europa plötsligt rena miljöskurkarna då deras konsumtionsförmåga i ett slag mångdubblas.

Slutsatsen att invandringen ökar utsläppen går inte att komma ifrån. Detta borde påpekas varje gång massinvandringen försvaras med hänvisning till att ”vi behöver den för fortsatt tillväxt”.

 

Av de här orden drar då IRM slutsatsen ”Där ser ni SD har en miljöpolitik. Ut med invandrarna, simple as that, tydligen”.

 

Det enda jag kan uttolka av orden SD Kävlinge skriver är att Kävlinge möjligtvis vill ha en minskad invandring? Ingenstans står det att några invandrare ska ”ut”. Det är alltså en ren lögn. Det går inte ens att hänföra till det mildare ”feltolkning.” Vad det gäller miljön ser jag inga som helst fel i det skrivna? Skulle det vara något konstigt i att en människa i Somalia och en i Sverige har oerhört olika konsumtionsmönster? Ta bara den energi som går åt att värma lägenhet eller hus i Sverige. Och om man eftersträvar ekologisk balans är Sverige redan överbefolkat. Se artikel nedan. Skyller man verkligen miljöproblem på invandrarna när man presentar dessa fakta? Det är mer ett incitament för att hjälpa människor på plats i sina hemländer. Där man som bonus också får mer för insatta pengar.  Och det här är ett politiskt problem, inget som har med invandrare som människor att göra.

 

Men vad får man egentligen ut av det här från IRM:s sida? Menar ni att man ska förstå hur hemska SD är, av det ni skriver? I sådana fall är det nog bara för de redan frälsta.  Någon annan har ingen behållning av hatsajten. För mig skulle det kännas pinsamt och intellektuellt frustrerande att medvetet tolka allt så illa man kan. Jag skulle nog känna mig som en politisk förföljare. Faktiskt skulle jag till och med känna mig som ett lögnaktigt kräk, men vi har alla olika standard. Får man sedan uppskattning penningmässigt eller på andra sätt, blir väl det här ett självspelande piano. Då måste man hitta fler ”viktiga” ämnen att ”granska.”

Om man har olika politiska uppfattningar vore det väl bättre att slå SD i huvudet med fakta? Eller är det så enkelt som att ni inte kan det, och därför måste använda den politiska förföljelsen som vapen?  Jag skulle skämmas djupt, att inte ha något bättre än det här att komma med.

 

  

 

http://interasistmen.se/granskning/sd-kavlinge-sprider-nazism-hanger-ut-barn-och-skyller-miljoproblem-pa-invandrare/

http://www.newsmill.se/artikel/2013/05/05/ekologiskt-sett-r-sverige-verbefolkat