VAR RÄDD, VAR RIKTIGT RIKTIGT RÄDD

 

Så kom då dagen vi varnat för och försökt få våra politiker att skydda oss mot. Vi Sverigedemokrater alltså. Medan övriga har yrat om allas lika värde och integritet och så vidare. Att skydda sin befolkning tar inte ifrån andra människor vare sig deras värde eller personliga integritet? Men våra politiker ändrar ingenting i sin slappa och omdömeslösa politik. Alliansen och Mp som sett till att illegala immigranter får olika välfärdsförmåner har inte lagt två strån i kors för att få ut dem ur landet. Men nu verkar ingen av dem minnas hur hårt man kämpade för att de illegala skulle kunna stanna här? Hur triumferande Reinfeldt lät när han berättade att man tagit ifrån SD deras viktigaste fråga. Vi har inte en reglerad invandring numera.

 

En asylsökande från Uzbekistan som fått avslag och gått under jorden kapade en lastbil och körde in i Åhléns. På sin väg dit såg han till att köra ihjäl så många han kunde. Det är sorgens dagar nu i Sverige. Främst naturligtvis för skadade och dödade och alla deras anhöriga. Men också för att vår trygghet är borta för alltid.

 

Jag kan inte undgå att tänka på Henrik Schyffert odödliga ord nu! ”Var inte rädda. Sverige har aldrig varit tryggare”.

Som också är namnet på hans show. ”Var inte rädda”!  Vi bugar oss i respekt för hans framstående intellekt där han verkligen kommer fram till pudelns kärna. Eller nej vars, det gör vi nog inte. Han har också sagt att ”SD-gubbarna är livrädda”. Vad vi är så rädda för enligt Schyffert är invandringen.

Vi är kritiska mot invandringspolitiken, men det är tydligen överkurs att begripa det.

 

”Vi har aldrig haft det så bra”, säger Schyffert också. Vilka ”vi”? Med några miljoner på banken känner man säkert att man har det bra. Men att han har det bra säger kanske inte så mycket om tillståndet i landet?  Han borde titta på hur mycket man satsar i Sveriges budget på invandringsområdet och då gäller det bara själva omhändertagandet. Man skulle ju kunna tänka sig politiker som satsar på sina egna medborgare istället? Jag har läst att man gör så i en del andra länder.

 

Med förlov sagt tror jag att SD-gubbar och gummor har mer kunskap i ämnet än gemene gycklare. Det är därför vi är med i Sverigedemokraterna, just för att vi har den kunskapen och förstår att ett land som vill ha solidaritet och tillit mellan människor aldrig någonsin ska göra som Sverige. En kunskap som varit känd mycket länge. Eller var har vi det fina demokratiska multikulturella landet som vi kan ha som förebild? Nä, just det. Dag efter dag splittrar politikerna vårt land.

 

Vi inom SD är inte, och har aldrig varit, rädda för människor från andra kulturer. Trots att det faktiskt funnits anledning till det. Vi har haft ett terrorförsök i Sverige innan detta och vi har också en mängd IS-soldater som vänder tillbaka, nu med stridsvana. För att man vill ha klara lagar och regler och att  dessa lagar och regler följs är man inte särskilt rädd. Utrustad med sunt förnuft kanske beskriver det bättre. Fast det verkar vara en rejält ransonerad vara i dagens Sverige?

 

Så kom då terrorn plötsligt alldeles för nära. En uzbek kapade en lastbil och mejade ner så många han hann. Och vi lider med skadade och dödade. Fast sen blir man så fruktansvärt arg eftersom människor inte hade behövt dö, om man sett till att denne man åkt hem. Vilket motarbetats på många olika sätt av regering och riksdag. 

 

Tar man in människor i en aldrig sinande ström som man dessutom inte kan identifiera så kan det bli såhär. Låter man alla med avslag på asylansökningar vara kvar här kan det bli såhär. Om man inte vill förstå vad islam står för, utan tror att det är ”något i stil med kristendomen”, så kan det bli såhär.

 

Vi kan inte fortsätta med att hålla alla som fått avslag om ryggen och kalla dem ”papperslösa” och ge dem förmåner som de inte borde ha. ! I andra länder kallas de illegala immigranter. Leta upp dem och se till att de kommer hem! Alliansen och MP som initierade detta horribla beslut å allas våra vägnar står nu och kräver hårdare tag. Även Mp faktiskt, trots all sin vackra ”främlingskärlek”. Kappvänderi i praktiken.

 

De har kommit i strida strömmar till vårt land. Och bland dem finns människor som hatar och avskyr oss och vår livsstil. De drömmer sig bort till det islamistiska kalifatet med sharialagar. Fast man kommer alltså till Sverige som är motsatsen till drömlandet, vi står för allt en islamist avskyr. Demokrati och jämlikhet är en nagel i ögat på varje sann islamist! Men vi har ytterst generösa ekonomiska villkor som våra politiker bjuder på. De oerhört rika oljeländerna tar inte alls emot sina bröder i anden. Men vi är bäst i klassen när det gäller att ta emot främlingar som påstår sig vara förföljda offer. Fast hälften ljuger om vilka de är. Men hos oss är ifrågasättande och kontroll sååå fult. Av främlingar alltså.

 

”Var inte rädda” heter alltså Schyfferts stand-up show som han höll samma dag som terrordådet begicks. Han har under lång tid roat sig med att bespotta SD på alla sätt han kunnat för att vi varnat för detta. Han har så fort han haft chansen berättat hur rädda och främlingsfientliga vi är och gjort sig lustig över det.

Det är ironi i kubik. Och kan ni tänka er, Schyffert blev rädd. Livrädd till och med.

 

Var rädd, för våra politiker har satt oss i en rävsax och vi har alla chanser att få se mer av islamistisk terror. Det finns bara ett islam och detta islam tar inte avstånd från terror. Det stora flertalet muslimer skulle naturligtvis inte ägna sig åt våldshandlingar. Men islam är en krigarideologi vars överordnade mål är att sprida islam. Man står kvar på 800-talet eftersom islam aldrig får ändras. De som försökt är döda.

 

Det många länge befarat kan komma att hända nu, en hatfylld polarisering. Och skulden för detta har föregående och nuvarande regering. Man talar om 12000 som fått avslag och ska åka hem. I realiteten måste det vara åtminstone 100 000 eftersom det har varit dåligt med efterlevnaden under många år, när det gäller att åka hem efter asylavslag. Och varför skulle man åka hem när man får hälso- och sjukvård, barnen får skolgång och själv får man försörjningsstöd? Som sagt, vilken reglerad invandring är det man talar om?

 

 Vi Sverigedemokrater har ingenting emot människor från andra länder men varje land måste ha ordentliga regler, lagar och sanktioner. Man tar bara emot så mycket landet klarar, och man har en plan i förväg hur många vi kan ta emot. Vi bör också räkna med dålig utbildning och kulturella olikheter.  Men ingenting av detta har de styrande gjort. Och när uppenbara nackdelar visat sig har man först förnekat dem och sedan berättat hur rasistiskt det är att säga sådant.

 

Man har stigmatiserat sina egna medborgare och vår press har hela tiden varit behjälplig och bevakar numera medborgarna istället för makten. En gång för länge, länge sedan ansåg media att deras uppdrag var att stå på den lille mannens sida mot makten. Att granska makten!  Nu däremot kan vi se olika debattörer försöka förminska ett terrordåd där fyra människor dog och 15 skadades. Terrorister vill döda oss men det ska vi inte riktigt låtsas om? För då kan andra muslimer bli ledsna. Vi tar istället och inriktar oss på allehanda små skitsaker i sammanhanget. Mer betonghinder på Drottninggatan och lastbilar som inte går att stjäla?

Snart kommer förmodligen artikeln om hur allt egentligen är Sverigedemokraternas fel? 

 

Du ska nog vara rädd, mest för att ingenting kommer att förändras.  Munlädret är smort och flosklerna trillar ut högvis nu. Men någon förändring lär vi inte få se. Det gör mig verkligen rädd.